Kuka on rikkain motocross-kilpailija?

Ryan Dungey nettovarallisuus: Ryan Dungey on amerikkalainen ammattimainen motocross-kilpailija, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Ryan Dungey on ansainnut nettovarallisuutensa ammattilaisena motocross-kilpailijana sekä AMA Supercross- että Motocross-mestaruuskilpailuissa.

Kuka on parhaiten palkattu motocross-kuljettaja?

Valentino Rossi on ainoa moottoripyöräkilpailija, joka on päässyt Forbesin eniten palkattujen moottoriurheilukilpailijoiden kymmenen parhaan joukkoon. Rossi tienasi 22 miljoonaa dollaria vuodessa, ohittaen F1-maailmanmestari Sebastian Vettelin 4 miljoonalla dollarilla. Rossi oli uudella Forbesin listalla viidenneksi, myös F1-tähti Jenson Buttonin yläpuolella, joka tienasi 14 miljoonaa dollaria.

Kuinka sinusta tulee ammattimainen moottoripyöräkilpailija?

Logiikka kuitenkin kertoo, että jos esimerkiksi Circuit of The Americasin pääjoukkueiden keskinopeus oli 225 mph, nopeimman moottoripyörän todellinen todellinen huippunopeus oli vielä suurempi. Mugellossa Brembo ilmoitti huippunopeuden keskiarvoksi 361 km/h (224,3 mph).

Kuka on kaikkien aikojen suurin moottoripyöräkilpailija?

Kaikkien aikojen suurin moottoripyöräkilpa-kuljettaja on italialainen Giacomo Agostini. Kukaan ei ole verrannut hänen menestystään MotoGP:ssä. Uransa aikana 1964–1977 Giacomo Agostini voitti 122 Grand Prix -voittoa ja 17 maailmanmestaruutta, joista suurin osa oli 500 cc:n moottoripyörien luokassa.

Kuinka paljon World Superbike -ratsastajat tienaavat?

WSBK Superbike Championship -voittajien palkintorahat: Lähteiden mukaan (195 000 €) maksetaan Superbike-mestaruuden voittajille. Superbike-mestaruussarjan 1. sija (15 000 €) ansaitsee (15 000 €) kilpailua kohden, 2. sijan (10 000 €) ja kolmannen sijan (7,5 000 €).

Mikä on Ken Roczenin nettovarallisuus?

Ken Roczenin nettovarallisuus: Ken Roczen on saksalainen ammattimainen motocross- ja supercross-kilpailija, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Ken Roczen syntyi Mattstedtissä Saksassa huhtikuussa 1994.

Kuinka paljon motocross-kuljettajat tienaavat vuodessa?

Pro motocrossissa ei tule "keskimääräistä" palkkaa. Huippuratsastajat voivat ansaita 12 000 dollaria yhdestä kilpailusta, kun taas kauden jokaisessa kilpailussa viimeiseksi sijoittuva ratsastaja saa 16 405 dollaria vuodessa.

Kuinka paljon maastopyöräilijät tienaavat?

En ole varma tarkasta valikoimasta, mutta maailman kymmenen parhaan kilpailijat tienaavat noin 50 000 - 300 000 dollaria vuodessa, mukaan lukien palkintorahat ja bonukset kuvasta ja sijoituksista riippuen.